HOME | DESPRE NOI | MUZICA | TELEVIZIUNE | TURNEE | MISIUNE | JURNAL | GUESTBOOK | CONTACT


"Pastorul Cel Bun" este denumirea sub care fiinteaza unul dintre cele mai cautate programe crestine evanghelice de televiziune din Romania. Initiat in 1997, proiectul de evanghelizare prin televiziune a inceput prin a fi difuzat pe plan local, in cateva zone si localitati din Romania, dar a continuat prin penetrarea pe plan national, in anul 2003, cand emisiunea a inceput sa fie transmisa pe postul TELE7abc.

Din anul 2004, Emisiunea "Pastorul Cel Bun" s-a mutat pe postul de televiziunea OTV cu o audienta mult mai ridicata. Programul este transmis bi-saptamanal pe postul OTV iar prin satelitul INTELSAT 1002 poate fi vizionat in toata Europa.*

 Zilele de transmitere sunt:
SAMBATA - de la 11:30 AM la 12:00 PM
DUMINICA - de la 8:30 AM la 9:00 AM

De asemenea programul poate fi urmarit LIVE pe internet de la adresa www.dandiaconescu.ro iar in SUA si Canada prin Romanian Satelitte Network in fiecare Duminica ora 2:30-3:00 PST (west coast) pe canalul 508-RSC1.

Continutul standard al emisiunii, care are o durata de 30 de minute, este: muzica crestine si cate un consistent mesaj de evanghelizare.

Zeci de mii de oameni au ocazia sa auda mesajul Evangheliei si sa raspunda chemarii la mantuire. Multi oameni isi manifesta dorinta de a-L cunoaste pe Domnul Isus Cristos, solicitand o Biblie, pe care noi o daruim tuturor celor ce nu o au. Impreuna cu aceasta le trimitem si brosura cu meditatii zilnice: "Cuvantul lui Dumnezeu pentru astazi" si planul de citire a Bibliei pe parcursul unui an, pe care il pot incepe in orice zi. Cumparam si trimitem gratuit 300-400 de Biblii in fiecare luna.

O investitie de 4$ cat costa o Biblie, poate determina vesnicia unui suflet. La redactia emisiunii din Sibiu sosesc zilnic zeci de scrisori. La fiecare persoana i se trimite un raspuns din partea colaboratorilor nostri. Zilnic ne rugam pentru toate persoanele care ne scriu si ne cer sprijin in rugaciune. De multe ori primim marturii cum Dumnezeu a lucrat in viata lor...


--------------------------------------

* Informatii despre satelitul INTELSAT 1002 pentru vizionarea in Europa

frecventa: 12687
1 grad vest polarizare orizontala
fec: 3/4
SR 27.500 ms/s